På ludvika.se använder vi cookies för att förbättra din upplevelse av webbplatsen. Läs mer om hur du kan hantera cookies.

Caroline af Ugglas.

Caroline af Ugglas till Mångkulturdagen — se hela programmet för dagen och kvällen

Alla kan sjunga, menar artisten Caroline af Ugglas som kommande onsdag, 24 oktober, anordnar en workshop för alla sångsugna, unga som gamla.

Ett arrangemang som med start klockan 17.00 avslutar MångkulturdagenPDF och FN-dagen. Lokal är Aveny, Ludvika Folkets hus.

– Visste du att sjungandet även aktiverar ditt glädjecentra, och kan därför fungera som friskvård, upplyser Caroline af Ugglas som är en av grundarna av ”Kör för alla”, som jobbar med konceptet att alla människor har förutsättningar för att kunna sjunga.

Hennes workshop är utformad som en föreläsning varvat med övningar. Det är inga inträdeskrav, krav eller förkunskaper för att delta. Och det kostar inget att vara med.

– Även om du tror dig sjunga fult eller falskt så är detta faktiskt en kör som alla kan vara med i, förklarar Caroline. I kören sjunger vi kända pop- och rocklåtar ackompanjerade av gitarr. Slutresultatet blir alltid att även den mest inbitna sångvägrare sänker axlarna och tar ton!

"Hoppas fylla hela Aveny"

Caroline af Ugglas är en av Sveriges mest mångsidiga artister. Hon har släppt fem soloalbum och dessutom medverkat i Melodifestivalen flera gånger. Hon är utbildad sång- och talpedagog och ligger bakom TV-succén ”Körslaget”.

– Vi är förstås väldigt glada att kunna presentera Caroline af Ugglas på Mångkulturdagen, säger Christer Gustavsson, verksamhetsutvecklare vid integrationsenheten i Ludvika kommun.

– Vi hoppas att fylla hela Aveny med sång genom att det dessutom är fri entré.

Han inbjuder också körerna runt om i kommunen att ta chansen och förlägga sin körövning i vecka 43 till Carolines workshop i Folkets hus.

Föranmälan krävs till dagprogrammet

Mångkulturdagen som helhet inleds redan på morgonnen och det erbjuds udne dagen föreläsningar, filmvisning, prisutdelning och utställning.

Till dagprogrammet är det obligatorisk föranmälan för att kunna delta.

Se mer i programmet här.PDF

Relaterad information

Dela

Sidan senast uppdaterad: 2018-10-17

Kontakta oss

Telefon: 0240-860 00
Öppettider: 7:30-12:00, 13:00-16:15

Ludvika kommun, 771 82 Ludvika

Telefon: 0240-860 00
SPC3N2.sitevision-cloud.net · 19/10 11:54:17