På ludvika.se använder vi cookies för att förbättra din upplevelse av webbplatsen. Läs mer om hur du kan hantera cookies.

Charlotte Signahl föreläser på tema "Mångfald: besvärligt härligt!"

Onsdag 19 december är det dags för sista föreläsningen i årets serie på tema integration och mångfald. Gäst i Star bio-salongen är denna gång Charlotte Signahl.

Charlotte Signahl.

Charlotte Signahl.

"Mångfald: besvärligt härligt!" är programförklaringen för Charlotte Signahls framträdande, som alltså sker onsdag 19 december. Tidpunkten är 10.00-12.00 i Star bio, Ludvika Folkets hus.

Endast föranmälan gäller och anmälan sker till integrationsenheten@ludvika.se

Det är fri entré.

Om Charlotte Signahl

Charlotte Signahl är sedan 2006 egen företagare med fokus på föreläsningar, utbildning och att moderera och processleda konferenser.

Hon har läst historia, sociologi och psykologi på Stockholms Universitet, samt teologi och mänskliga rättigheter. Är utbildad meditationslärare och ACT- handledare.

Jobbat inom hemtjänsten

Dessutom har Charlotte åtta års yrkeserfarenhet inom hemtjänsten.
Är mångfald en rättighetsfråga eller lönsamhetsfråga – eller både och? Får man skratta åt rasister? Vad är egentligen jämställdhet? Vad har HBT med jobbet att göra? Är religion en aktuell fråga i Sverige? Den största mångfalden finns kanske kring definitionen av ordet mångfald.

Utgår från diskrimineringslagstiftningen

Föreläsningen tar sin utgångspunkt i diskrimineringslagstiftningen, frågor om bemötande och svåra ord. Till exempel makt, etnicitet, hbt, jämlikhet och jämställdhet.

För att få grepp om frågan utgår vi från ett intersektionalistiskt perspektiv och ger exempel på vad normkritiskt tänkande kan innebära. Vilka roller spelar du och vilka roller får andra dig att spela?Dela

Sidan senast uppdaterad: 2018-12-04

Kontakta oss

Telefon: 0240-860 00
Öppettider: 7:30-12:00, 13:00-16:15

Ludvika kommun, 771 82 Ludvika

Telefon: 0240-860 00
SSC3N2.sitevision-cloud.net · 12/12 05:56:06