På ludvika.se använder vi cookies för att förbättra din upplevelse av webbplatsen. Läs mer om hur du kan hantera cookies.

Temadag med anhörigglasögon

Den nationella anhörigveckan uppmärksammades på Marnäsliden

Ludvika kommuns anhörigstöd arrangerade tillsammans med Studieförbundet Vuxenskolan en temadag för att uppmärksamma anhörigas situation. Det bjöds på information, föreläsningar och musikunderhållning.

Deltagare

Jerry Lank från kommunens arbetspraktik inom LSS invigde temadagen. Landstingets vuxenpsykiatri, kommunens biståndshandläggare, arbetsterapeut, folkhälsosamordnare och anhörigkonsulent svarade på frågor. Studieförbundet Vuxenskolan lämnade information om sin verksamhet för anhöriga.

Musik

Det bjöds på musikunderhållning av Kent Gullaberg/Eva Dahlström samt Lotta Steinholtz/Anders Gustafsson

Lotta Steinholtz spelade flöjt, Eva Dahlström spelade Nyckelharpa, Kent Gullaberg och Anders Gustafsson spelade dragspel,

Föreläsare

Geriatriker Björn Lennhed föreläste om symptom på demens. Ett fyrtiotal åhörare lyssnade och ställde många frågor. Waldemar Mikaelsson berättade en gripande historia om sin uppväxt med psykisk ohälsa. Idag studerar han till socionom och föreläser runt om i landet. Livscoachen Åsa Firth pratade om avslappning och om hur viktigt det är för vår livskvalitet att vi andas på rätt sätt.

Björn Lennhed

Åsa Firth

Valdemar Mikaelsson

Relaterad information

Dela

Sidan senast uppdaterad: 2018-10-08

Kontakta oss

Telefon: 0240-860 00
Öppettider: 7:30-12:00, 13:00-16:15

Ludvika kommun, 771 82 Ludvika

Telefon: 0240-860 00
SPC3N2.sitevision-cloud.net · 20/11 20:40:52