På ludvika.se använder vi cookies för att förbättra din upplevelse av webbplatsen. Läs mer om hur du kan hantera cookies.

Du är här:

Tips på webbsidor för barn

Här hittar du länkar till roliga och intressanta sidor på Internet.
Länkarna öppnas i ett nytt fönster på din dator.
Du kan ge oss förslag på länkar som du tycker vi ska ha.

Helenas barnlänkarlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Välkomna till Helenas sidor för alla barn! Här finns ca 200 länkar uppdelade på 4 sidor. Här kan du hitta allt möjligt kul som barn kan göra. Alla länkar står i alfabetisk ordning.

Barnombudsmannen  länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterBarnombudsmannen (BO) arbetar för barns och ungdomars rättigheter i samhället. Barnombudsmannen ska förmedla vad barn och unga tycker och tänker till de som bestämmer.

BRISlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Barnens rätt i samhället är en idell förening. Här hittar du bland annat BRIS-mejlen. Där kan du skriva om vad som helst. När du vänder dig till BRIS är du alltid anonym och får ett personligt svar från en vuxen.

Barnens Legimuslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Här får du veta mer om punktskriftsböcker och talböcker och  för dig upp till 12 år.

Kamratposten länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Astrid Lindgren länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster  Om Astrid, Pippi, Emil och alla de andra. Spel, tävlingar med mera.

Unga fakta länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Fakta om riddare, vampyrer, dinosaurier, pirater, astronomi, däggdjurens tid, indiander och vikingar med bok- och filmtips.

Antons egen sida länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Anton, som är svensk men bor i Tadzjikistan just nu, har en rolig hemsida. Här kan du gå in och titta på den.

Zurfkidz länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster En sida på svenska för barn. Här du kan spela spel, skicka vykort, läsa historier och recept och hitta länkar till andra barnsidor

Lekarkivet länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Har du inget att göra? Sök efter lekar i lekarkivet

Stallet länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Sköt om hästar, ha ett stall på nätet. Medlemskap och lösenord krävs.

Dela

Sidan senast uppdaterad: 2018-01-16

Kontakta oss

Telefon: 0240 - 862 97

Öppettider:
Öppettider och adress, Ludvika biblioteklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Besöksadress:
Engelbrektsgatan 3
771 30 Ludvika

Bibliotekschef
Maria Morén
Epost: förnamn.efternamn@ludvika.se

Ludvika kommun, 771 82 Ludvika

Telefon: 0240-860 00
SSC3N2.sitevision-cloud.net · 24/01 07:09:11