På ludvika.se använder vi cookies för att förbättra din upplevelse av webbplatsen. Läs mer om hur du kan hantera cookies.

Du är här:

E-böcker

E-böcker och ljudböcker är alltid tillgängliga och du behöver inte köa för populära titlar. Böckerna lånas dygnet runt, året om via webbsidan

E-böcker

En e-bok är en vanlig bok som överförts till elektroniskt format och som du kan ladda ner från internet och läsa på din dator eller läsplatta. Det finns skönlitteratur, facklitteratur och barnböcker. Via Elibs hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du söka och låna e-böcker som finns på biblioteket.

E-böckerna kan läsas på datorer, läsplattor, surfplattor och mobiltelefoner. Första gången du lånar en e-bok måste du ladda hem och installera något av de läsprogram som finns.

Online-ljudböcker

Online ljudböckerna spelas upp direkt och sparas inte på datorn. Du måste vara uppkopplad under tiden du lyssnar och du behöver ha programmet Flash 9, eller en senare version, installerat. Strömmande ljudböcker går att lyssna på i en dator och nu även på mobiltelefon eller surfplatta.

Observera!
Vi abonnerar på tjänsten Elib men ger ingen support. Krånglar något med nedladdningar eller annat som rör Elibs hemsida använd supportformuläret.
Se länk under relaterad information.

Dela

Sidan senast uppdaterad: 2016-05-31

Kontakta oss

Telefon: 0240 - 862 97

Öppettider:
Öppettider och adress, Ludvika biblioteklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Besöksadress:
Engelbrektsgatan 3
771 30 Ludvika

Bibliotekschef
Maria Morén
Epost: förnamn.efternamn@ludvika.se

Ludvika kommun, 771 82 Ludvika

Telefon: 0240-860 00
SSC3N2.sitevision-cloud.net · 23/01 23:51:41