På ludvika.se använder vi cookies för att förbättra din upplevelse av webbplatsen. Läs mer om hur du kan hantera cookies.

Du är här:

Låna online ljudböcker

Online e-böcker är ljudböcker med strömmande ljud som laddas ner till din dator, mobiltelefon eller surfplatta.

För att kunna lyssna på online-ljudböcker behövs ett ljudspelarprogram. Det installeras automatiskt första gången du ska lyssna på en online-ljudbok.

Ljudböckerna spelas upp direkt och sparas inte på datorn. Du måste vara uppkopplad under tiden du lyssnar. Strömmande ljudböcker går att lyssna på i en dator och fungerar numera även på mobiltelefon eller surfplatta.

För att kunna lyssna på strömmande ljudböcker måste det finnas Flashplayer installerat på din dator, mobiltelefon eller surfplatta. I mobiltelefonen kan du installera en webbläsare med flash integrerat. Läs mer om det under fliken E-biblioteketlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster på Ludvika biblioteks hemsida. 

För att fortsätta att lyssna på en strömmande ljudbok vid ett senare tillfälle går du in på Ludvika biblioteks hemsida och går till Mina lån. Spelaren startar där du slutade att lyssna senast. Boken finns tillgänglig i 28 dagar.

Du hittar bibliotekets strömmande ljudböcker genom att söka på den titel eller författare du är intresserad av i sökfunktionen på Ludvika biblioteks hemsida.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Relaterad information

Dela

Sidan senast uppdaterad: 2017-09-18

Kontakta oss

Telefon: 0240 - 862 97

Öppettider:
Öppettider och adress, Ludvika biblioteklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Besöksadress:
Engelbrektsgatan 3
771 30 Ludvika

Bibliotekschef
Maria Morén
Epost: förnamn.efternamn@ludvika.se

Ludvika kommun, 771 82 Ludvika

Telefon: 0240-860 00
SSC3N2.sitevision-cloud.net · 23/01 22:54:53