På ludvika.se använder vi cookies för att förbättra din upplevelse av webbplatsen. Läs mer om hur du kan hantera cookies.

Näringslivsnytt i februari

Det här numret har dubbelt så många sidor mot brukligt. Ludvikas 100-årsfirande och Företagsgalan presenteras på varsin helsida, dessutom kan du läsa om ICA Nära i Grängesberg, Mio, Årets stadskärna samt miljö- och byggverksamheten inom kommunens samhällsbyggnadsförvaltning.

Linda Olofsson är handlare på ICA Nära i Grängesberg. Hon berättar om sina högtflygande planer och hur hon arbetar för att nå dem.

Carin Wikström är stolt butikschef på framgångsrika Mio i Ludvika. Efter att ha bott utsocknes under många år vill hon slå ett slag för allt det positiva som finns med Ludvika.

Veronica Lindgren är processledare för kommunens arbete för att få utnämningen Årets stadskärna just i år, när kommunen fyller 100 år. Det som krävs är att kunna visa på utveckling tack vare samverkan mellan kommunen, fastighetsägarna och företagen, och i dagarna lämnas ansökan in.

Åsa Lindqvist, bygg- och miljöchef, ber företagare om hjälp med att vara ute i god till och att ha tidig dialog med miljö- och byggverksamheten när man har ärenden där.

Håkan Rosén är projektledare för Ludvikas 100-årsfirande, och i det här numret presenterar han ännu fler partners, mer program och en tillbakablick på Bergslagsrallyt.

Gösta Bergström är huvudansvarig för Företagsgalan den 6 april, och här berättar han om programmet, alla nominerade företag och vilket UF-företag som blev Årets UF-företag i Ludvika.

Läs allt detta i Näringslivsnytt nummer 2, 2019.PDF

Relaterad information

Sidan senast uppdaterad: 2019-02-21

Kontakta oss

Telefon: 0240-860 00
Öppettider: 7:30-12:00, 13:00-16:15

Ludvika kommun, 771 82 Ludvika

Telefon: 0240-860 00
SPC3N1.sitevision-cloud.net · 19/05 14:20:09